
در چهارمین روز از هفته دولت با حضور مسئولان استان ، شهرستان نور و بخش چمستان فاز اول پروژه فیبر نوری در قالب پروژه نجما ( نهضت جهادی فیبر نوری مخابرات ایران )روستای مغانده بخش چمستان افتتاح و به بهره برداری رسید.
عکاس و خبرنگار : سیده سعیده حسینی
فاز اول فیبر نوری (اینترنت پرسرعت) روستای مغانده بخش چمستان با ظرفیت بهره مندی 1500 مشترک افتتاح و به بهره برداری رسید.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان مازندران گفت: پروژه فیبر نوری در قالب طرح نجما در کل استان در حال اجراست و در روستای مغانده هم با همکاری اعضای شورا و دهیار امروز به بهره برداری میرسد.
نوروزی افزود: 25 کیلومتر از چمستان تا لاویج فیبر یو اس اُ(USO) مصوب شد که به زودی اجرایی می شود .
این مسئول بستر اصلی ارتباطات و تکنولوژی نوین را در همه جای دنیا فیبر نوری برشمرد
وی اضافه کرد: چمستان در حاشیه قرار داشت به همین دلیل اندکی از ارتقای تکنولوژی و ارتباطات دور ماند اما در تلاشیم تا مشکلات ارتباطی را مرتفع کنیم.
مدیرکل فناوری و ارتباطات استان مازندران با اشاره به اقدامات خوبی که در دولت سیزدهم در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات صورت گرفت گفت: در 125 روستا با 4 درصد رشد ، ارتباطات موبایلی برقرار شد ؛ همچنین در توسعه فیبر نوری منازل و روستاها هم اقدامات خوبی صورت گرفت و 352 کیلومتر فیبر نوری در فاز اول با اعتبار 445 میلیارد ریال انجام شد و هزار کیلومتر نیز برای انجام ابلاغ که بزودی عملیات آن اجرایی می شود.
اعزی در ادامه از توسعه ارتباطات روستایی و توسعه فیبر نوری در مناطق بالادست خبر داد
وی افزود: با تامین منابع و اعتبارات تا پایان دولت سیزدهم تمام روستاها از اینترنت پرسرعت برخوردار خواهند شد
فرماندار شهرستان نور مشکل عمده در بخش چمستان و شهرستان نور را آنتن دهی ضعیف تلفن همراه عنوان کرد
این مسئول اضافه کرد: توسعه فیبر نوری و نصب دکل های مخابراتی و اینترنتی اقدام بزرگی بود که در شهرستان نور با گستردگی و وسعت جغرافیایی زیاد انجام و یا در حال انجام است.
نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی هفته دولت را فرصت مناسبی برای گزارش خدمات و اقدامات یکساله دولت به مردم عنوان کرد و افزود: زیرساخت مخابرات و اینترنت یکی از حوزه های مهم خدمات رسانی به مردم است
وی اضافه کرد: تحریم ها سبب شد تجهیزات دکل ها در استان مازندران که به شرکت زیمنس مربوط می شود ، با کم کاری و اختلال روبرو شود
بخشدار چمستان در این آئین، احداث سایت های بی تی اس با هزینه ای بالغ بر 32 میلیارد تومان و خرید ونصب باتری های یو پی اس جهت جلوگیری از قطع شدن سیستم مخابراتی پس از قطع برق و خارج نشدن از مدار را اقدامی ارزنده برشمرد و گفت : تبدیل ارتباطات ما بر بستر فیبر نوری یکی دیگر از اقدامات خوبی بود که با همکاری و مشارکت بالای دهیاری ها با شرکت مخابرات و فناوری اطلاعات انجام شد
وی خواستار اختصاص قابل توجه اعتبارات به بخش چمستان شد و اضافه کرد: چمستان بزرگترین بخش استان با 700 کیلومتر وسعت ، 90 پارچه آبادی و جمعیت بسیار بالایی است از همین رو مسیرتوسعه بخش در چمستان باید به افق تعریف شده در حوزه ارتباطات نزدیک شود.
قنبرعلی داداش پور در بخش بعدی سخنانش بر نگهداری و بروزرسانی تجهیزات مخابراتی تاکید کرد
این مسئول گفت: تجهیزات بر دکل های نصب شده در روستاهای جلیکان و شهرک امام برقرار شود
بخشدار چمستان گفت:روستاهای چمستان که در منتهی الیه شمالی جاده آمل به چمستان قرار دارند به جنگل و روستاهای ضلع جنوبی به کوه و جنگل ختم می شوند، همچنین در جای جای کوهها روستاهایی وجود دارند که نیاز به تقویت ارتباطات دارند