افزونه جلالی را نصب کنید. ساعت: 20:32
خانه اخبار مازندران نفع خدمات وقف به مردم و دولت می رسد
نفع خدمات وقف به مردم و دولت می رسد
مجموعه: 
اخبار مازندران
تاریخ انتشار: 15 مهر 1402

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران از ساختمان 10 واحدی که از محل توسعه و سرمایه گذاری موقوفات شهرستان نور احداث و افتتاح شد بازدید کرد

خبرنگار و عکاس:سیده سعیده حسینی

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با تبریک هفته وحدت و وقف گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه در سالهای اخیر پیرو دستورات اکید و رصد وبیناری ماهانه نماینده ولی فقیه حجت الاسلام خاموشی در بحث توسعه ، سرمایه گذاری و مولدسازی اقدامات خوب و بزرگی به انجام رسانده است.
وی با تحسین اقدام خوب در شهرستان نور جهت ساخت ساختمان 5 طبقه با 10 واحد گفت: نفع همه این خدمات به مردم و جامعه می رسد.
حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی اضافه کرد: از پروژه های در حال اجرای حوزه مسکن و مولدسازی در شهرستان بابل با سه پروژه ، در آمل با سه پروژه و همچنین در ساری می باشد که در راستای یکی دیگر از اهداف سازمان ، که همان کمک به دولت می باشد اجرایی می گردد.
این مسئول در ادامه به اقدامات دیگر سازمان اوقاف همچون اعطای سبدهای معیشتی، سبد مهر (دانش آموزان بی بضاعت) بازسازی ساختمان امامزاده های فرسوده ، پرده برداری از ضریح برخی امامزاده های شاخص استان ، تجلیل از واقفین و یاوران وقف اشاره کرد.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر 312 وقف منفعتی در استان مازندران انجام شده گفت : در بحث کشاورزی و باغی و نهضت ملی مسکن اقدامات خوبی توسط اوقاف انجام شده است.

جدیدترین مطالب