کارگاه آموزشی خیّرساز یادبود زنده یاد مهندس نورانی در هنرستان شهید فیاضی نور با حضور مسئولان و خیرین شهرستان طی آئینی افتتاح شد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان نور در این آئین اظهار کرد: از اسفند سال 98 با شیوع ویروس کرونا مدارس تعطیل شد اما آموزش تعطیل نشد و خانه تبدیل به مدرسه اول دانش آموزان شد .
وی اضافه کرد: این کارگاه آموزشی در فضای حدود 220 مترمربع با هزینه 1 میلیارد و 100 میلیون تومان توسط خیّر نیک اندیش ساخته شد اما چون هنوز سیستم گرمایش کارگاه تامین نشده است با توجه به سرمای هوا، عملاً قابل استفاده نیست که در این خصوص آقای نائیج به عنوان نماینده خانواده خیّر پیگیر راه اندازی سیستم گرمایشی کارگاه می باشند.
آیت دیوسالار تصریح کرد : سیاست مجموعه آموزش و پرورش تغییر نگاه از حافظه محوری به مهارت محوری است که در این راستا مدارس فنی و حرفه ای و کار و دانش نقشی تعیین کننده و تاثیرگذار دارند.
این مسئول در ادامه افزود : طی رصد میدانی ، 80 درصد دانش آموزان مدارس فنی و حرفه ای و کار ودانش در زمان تحصیل ، مشغول به کار هم هستند و این یک حُسن است که دانش آموز از پایه دهم می داند که آینده وی در کدام رشته رقم می خورد تا در همان جهت به کسب مهارت های بیشتر در فصل تابستان و اوقات فراغت بپردازد چرا که دانش آموز هنرستانی کار را عار نمی داند.
وی با اشاره به سیاست آموزش و پرورش مبنی بر هدایت تحصیلی صحیح دانش آموزان به سمت مدرسه فنی و حرفه ای و کار و دانش ، خاطرنشان کرد :از چهارسال گذشته تاکنون مدارس فنی و حرفه ای بیش از 100 درصد افزایش پذیرش داشته است تا در عین حال که دانش آموز به تئوری ها می پردازد به کسب مهارت های تخصصی نیز بپردازد و یکی از الزامات جهت کسب مهارت دانش آموز، فضاهای آموزشی است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان نور با اشاره به پیش بینی و تعبیه 4 سوله در هنرستان شهید فیاضی گفت : تاکنون دو سوله مهیا شده و با توجه فضا و پتانسلی که وجود دارد 2 سوله دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.
دیوسالار گفت: چندین پروژه خیرساز دیگر نیز در دست اقدام است که یکی از آنان با مشارکت 60 درصدی و دیگری با مشارکت 100 درصدی خیّر انجام خواهد شد.
این مسئول در ادامه به پروژههایی نظیر کانون فرهنگی در شهر رویان ، پروژه دبیرستان خدیجه کبری رستمرود و نیز دبستان حافظ روستای تیرکده اشاره کرد و افزود: با پیگیری های نماینده مردم شهرستان نور و محمودآباد در مجلس ، یک میلیارد و 600 میلیون تومان جهت ساخت سالن ورزشی درون مدرسه ای که 15 ساله نیمه کاره مانده ، اعتبار حاصل شده است.
وی در پایان با قدردانی از خیرین و نگاه ویژه دکتر شادمان فرماندار شهرستان نور ، مدیران مدارس و اولیای دانش آموزان گفت: آموزش و پرورش شهرستان نور تلاش کرده که در حوزه های آموزشی، پرورشی و رفاهی به طور عادلانه ورود پیدا کند تا فضایی ایمن و مناسب برای تحصیل و مهارت دانش آموزان فراهم گردد.
فرماندار شهرستان نور نیز در این آئین طی سخنانی اظهار کرد : ساخت این کارگاه آموزشی ، اقدامی ارزشمند برای آموزش و پرورش محسوب می شود و همسر محترم مرحوم نورانی جهت یادبود این اقدام زیبا را به انجام رساندند.
علی شادمان افزود: کار خیریه و عام المنفعه ، کاری ارزشمند در آموزه های دینی ماست و خیرخواهی و دعای مردم ، جزای خیری برای این خیرین نیک اندیش است .
این مسئول تصریح کرد: خوشبختانه شهرستان نور در حوزه کارهای خیریه خیلی اوج گرفته و اقدامات خوب و نتیجه بخشی همچون این مرکز را به انجام رسانده که نیاز دانش آموزان هنرستان بوده است .
این مسئول خاطرنشان کرد:در شرایط سخت کرونایی از سوی مجمع خیرین به محصلین ما خیلی کمک شد که نیازِ نیازمندان واقعی شهرستان را پوشش دادند.
در پایان این مراسم با اهداء لوح سپاس از خانواده زنده یاد نورانی خیر نیک اندیش این پروژه قدردانی به عمل آمد.


بزرگترین مركز اطلاعات املاک در شمال كشور
دکترنداف کرمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی










