به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی؛ به همت شورای هماهنگی روابط عمومیهای ادارات شهرستان نور
دومین همایش تجلیل از روابطعمومیهای ادارات شهرستان با حضور خانم صفری، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران، فرماندار، امام جمعه، رؤسای ادارات، مدیران روابط عمومی و اصحاب رسانه در تالار کاسپین شهر نور برگزار گردید.
امام جمعه شهرستان نور: جایگاه و وظایف مهم روابط عمومی ها در ادارات ما به کارهای دم دستی تنزل داده شده است
امام جمعه شهرستان نور در آئین تجلیل از روابط عمومی های ادارات شهرستان نور ؛ شناسایی، ایجاد و حفظ نگهداری روابط مطلوب بین سازمانها و جامعه و نیز پل ارتباطی میان افراد جامعه و ادارات را تعریف کوتاه از روابط عمومی عنوان کرد و افزود : قلب تپنده، هنر مردم داری با زبان گویا، چشم بینا، مغز متفکر، گوش شنوا، پای پیشرفت یک سازمان ، روابط عمومی ها هستند.
حجت الاسلام قنبرعلی احمدی تصریح کرد: جایگاه روابط عمومی ، تریبون سازمان با تلاش آگاهانه و هوشمند برای رسیدن به آگاهی مشترک بین سازمانها و مخاطبان است.
وی اضافه کرد:روابط عمومی باید با فن ارتباطات ، با مخاطبان سازمان جامعه هدف ارتباط برقرار کند که به دلیل ضعف برخی روابط عمومی ها در این زمینه نیز مشکلاتی وجود دارد.
امام جمعه نور از جمله وظایف محوری روابط عمومی را ارائه و انتشار عملکرد دستگاههای زیربط، اعلام موجودیت و شناساندن هویت یک سازمان برشمرد و افزود : متاسفانه در کشور ما ، وظایف روابط عمومی ها به کارهای دم دستی نظیر تهیه پلاکارد مناسبتی، اعلامیه تسلیت و تبریک، نصب روزنامه در تابلو اعلانات، رزرو مکان اقامتی برای مدیران ، برگزاری همایشهای پرهزینه و … تنزل داده شده است.
حجت الاسلام قنبری با تاکید بر ایجاد تشکیلات مستقل برای روابط عمومی ها گفت :بازوی توانمند مدیران ادارات ، روابط عمومی ها هستند چرا که می توانند نقاط ضعف و قوت سازمان را آنالیز، تجزیه و تحلیل و با جامعه هدف ارتباط برقرار کنند.
این مسئول از روابط عمومی ها،خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان خواستار ورود به فضای مطالبه گری شد تا ضمن ایجاد شفافیت، در استان نیز به عنوان یک شهرستان نمونه در این عرصه باشیم .
وی افزایش علم مدیریت روابط عمومی، جلب اعتماد و مشارکت دو سویه ، مشخص شدن جایگاه آنان و برخورداری از مهارت، تجربه در ارتباطات نوشتاری و گفتاری اتماد به نفس بالا و اتخاذ تصمیم در لحظات سخت و بحرانی ، تسلط تکنیک رایانه ، تعامل بیشتر با اصحاب رسانه و شبکه های اجتماعی و راه اندازی اتاقهای فکر جهت آینده پژوهی را نیازهای اساسی روابط عمومی عنوان کرد.
فرماندار شهرستان نور: روابط عمومی ها بهترین مشاوران برای مدیران یک سازمان یا اداره هستند
فرماندار شهرستان نور در این مراسم اظهار کرد: مدیران باید ظرفیت خود را برای انتقاد بالا ببرند تا روابط عمومی ها و اصحاب رسانه بتوانند حرف خود را راحت بیان کنند و انجایی که کنش بین مدیران و روابط عمومی ها منجر به رشد ، وفاق،همدلی و انبساط خاطر مردم می شود، یعنی کار درست صورت پذیرفته است.
وی اضافه کرد:اوج توسعه در فضای منطقی شهرستان در حال شکل گیری ست و اگر فکر و حرکت ما فقط برای خدمت به مردم باشد ، قطعا توفیقات بسیاری به سراغ ملت خواهد آمد.
علی شادمان گفت:مدیران وعده خود در خصوص مطالبات خبرنگاران عملی کنند و درگیر کردن خبرنگار آنهم به مدت طولانی نه در شان یک خبرنگار است و نه در شان یک مدیر.
این مسئول تصریح کرد:روابط عمومی ها می توانند بهترین مشاوران برای مدیران یک سازمان یا اداره باشند.
فرماندار نور خاطرنشان کرد: انتقاد را با تمام وجود می پذیریم اما در کنار انتقاد، پیشنهاد نیز باید داده شود.
شادمان همچنین گفت:مدیر، داخل اتاق نشستن به هیچ جا نمی رسد و کت و شلوار اتوکشیده و کفش واکس زده و حضور در جایی که مردم در مشقات هستند ، آزاردهنده است و بدترین حالت برای مردم توضیح دادن بی عمل و توجیه کردن است.
دبیر شورای روابط عمومی شهرستان نور:مدیران با بها دادن به روابط عمومی ها،پایه های مدیریت خود را مستحکم تر کنند.
دبیر شورای روابط عمومی شهرستان نور در ادامه با اشاره به فضای وسیع مجازی و سرعت اطلاع رسانی گفت: فضای مجازی ، فضای مطالبه گری ست و روابط عمومی یک اداره یا سازمان می تواند مشاور قوی برای یک مسئول باشد و چالشها، مشکلات و مطالبات را به سادگی به مدیر انتقال داده و مدیر نیز با برنامه ریزی درست ، آن را رفع نماید.
نبی الله توکلی تصریح کرد:شاید امروز در فضای مجازی انتقادات به شیوه برخورد مسئولان و یا شیوه عملکردشان باشد اما در آینده ای نزدیک حتی افکار مدیران در فضای مجازی رصد می شود که آیا می خواهد برای مردم کار کند یا دچار روزمرگی خواهد شد بنابراین مدیران با بها دادن به روابط عمومی ها، می توانند پایه های مدیریت خود را مستحکم تر کنند.
وی از جمله اقدامات انجام گرفته از سوی شورای روابط عمومی شهرستان نور را برگزاری همایش روابط عمومی در دو سال پیاپی،کلاس آموزش خبرنگاری و خبرنویسی برای روابط عمومی ها ، تجلیل از خبرنگاران و برگزاری زیارت عاشورا در ایام محرم در ساختمان اداری فرمانداری برشمرد.
روابط عمومی شهرداری نور : در روابط عمومی، استقلال کاری، جایگاه ثابت و پست سازمانی نداریم
سید علی حسینی ، به عنوان روابط عمومی برتر شهرداری های استان مازندران در حوزه اطلاع رسانی نیز در ادامه این همایش با اشاره به نقش موثر اصحاب رسانه در کنار روابط عمومی ها گفت : خبرنگاران و روابط عمومی ها لازم و ملزوم هم هستند .
وی افزود : در روابط عمومی، استقلال کاری، جایگاه ثابت و پست سازمانی نداریم و با جابجاشدن یک مدیر در اداره یا سازمانی، اولین کسی که جابجا می شود ، مسئول روابط عمومی است .
روابط عمومی شهرداری نور خاطرنشان کرد: در عصر رسانه به سر می بریم و مردم بسیار جلوتر از ما حرکت می کنند و روابط عمومی یک واحد بسیار مهم و تاثیرگذار در ادارات است و می تواند اهداف، عملکرد ها و ماموریت های یک سازمان را به گوش مردم برساند ولی هنوز به این واحد و مسئولیت بهای چندانی داده نمی شود و تنها چیزی که در این عرصه ماندگار است و ما را به ادامه کار ترغیب می کند ، عشق به این کار است.
نماینده اصحاب رسانه:مدیران باهوش، از افراد متخصص و فعال برای مسئولیت روابط عمومی در ادارات خود بهره می برند
امین قجر به نمایندگی از اصحاب رسانه شهرستان نور در این همایش با انتقاد از تعریف نشدن مسئولیت روابط عمومی در برخی ادارات اظهار کرد: در اکثر ادارات ، شغل پراسترس و پرکاربرد روابط عمومی که نبض تپنده آن نهاد محسوب می شود ، فقط به یک اسم بسنده کرده و گاهاً می بینیم که یک شخص مسئولیت چند کار همزمان را با هم دارد و تنها کاری که نمی تواند انجام دهد روابط عمومی ست که این نشان از ضعف آن نهاد و آگاه نبودن آن مدیر از وظایف روابط عمومی ست.
وی افزود:ضعف در روابط عمومی یعنی ضعف در مدیریت واین بدان معناست که مدیران ضعیف با نادیده گرفتن جایگاه روابط عمومی می خواهند صدای مردم به گوش آنها نرسدو از سوی دیگر چون عملکرد مثبتی ندارند می خواهند اصلا دیده نشوند و به همین دلیل لزومی برای داشتن روابط عمومی قوی و یا ارتباط با رسانه نمی بینند و در این بین مدیرانی باهوش اند که بتوانند از این واحد کاربردی و مهم با به کارگیری نیروهای متخصص و فعال برای پیشبرد اهداف سازمانی خود بهره ببرند.
قجر کمبود و یا نبود بودجه فرهنگی،نداشتن اتاق مجزا برای ارتباط مردم و رسانه ها ، نداشتن امکانات اولیه همچون سیستم کامپیوتر و خط تلفن مجزا برای ارتباط مستقیم با مردم را از جمله مشکلات عدیده روابط عمومی ها برشمرد.
اجرای نمایش طنز ننه سلیمه با موضوع اصحاب رسانه، مطالبات و روابط عمومی ها با اجرای سید حسین حسینی ، اجرای موسیقی زنده توسط هنرمندان شهرستان نور و تجلیل از مسئولان واحد روابط عمومی ادارات شهرستان نور از دیگر برنامه های اجرا شده در این همایش بود.


بزرگترین مركز اطلاعات املاک در شمال كشور
دکترنداف کرمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی




















