افزونه جلالی را نصب کنید. ساعت: 22:33
خانه اخبار مازندران افتتاح و کلنگ زنی ۹۸ پروژه عمرانی در نور
افتتاح و کلنگ زنی ۹۸ پروژه عمرانی در نور
مجموعه: 
اخبار مازندران
تاریخ انتشار: 12 بهمن 1403

فرماندار نور از افتتاح و کلنگ‌زنی ۹۸ پروژه عمرانی با اعتبار بالغ بر ۴۸۱ میلیارد تومان در دهه فجر خبر داد.

بیژن پولادی از افتتاح و کلنگ‌زنی ۹۸ پروژه عمرانی در سطح شهرستان به مناسبت آغاز چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.
نماینده عالی دولت در شهرستان نور افزود: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۴۸۱ میلیارد و ۹۳۹ میلیون تومان به بهره‌برداری رسیده و با ایجاد ۲۳۸۲ فرصت شغلی از محل این پروژه‌ها، رشد ۳۲ درصدی اشتغال نسبت به سال گذشته را نشان از روند رو به توسعه شهرستان دانست.
فرماندار شهرستان نور ادامه داد: پروژه‌های بخش‌های مختلف شهرستان شامل، بخش مرکزی: ۳۷ پروژه، بخش چمستان: ۳۹ پروژه (بیشترین اعتبار با ۲۱۸ میلیارد تومان) بخش بلده: ۲۲ پروژه است.

وی با اشاره ۲۶ پروژه شهرداری‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۶۸ میلیارد تومان گفت: بنیاد مسکن: ۹ پروژه عمرانی، ادارات برق نور و چمستان: ۲۹ پروژه، راهداری: ۵ پروژه، جهاد کشاورزی: ۱ پروژه، فنی و حرفه‌ای: ۲ پروژه، آب و فاضلاب: ۲ پروژه، امور منابع آب: ۲ پروژه، مخابرات: ۲ پروژه، میراث فرهنگی: ۲ پروژه در ایام دهه فجر را خواهند داشت.
فرماندار شهرستان نور از کلنگ‌زنی ۸ پروژه عمرانی با اعتبار ۱۲۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در دهه فجر خبر داد.
این مسئول تأکید کرد: این پروژه‌ها از هفته دولت تاکنون در حالی اجرا شده‌اند که کشور با محدودیت‌های مالی مواجه است، اما با تلاش و همت مدیران، پیگیری‌های مستمر نماینده شهرستان و وحدت و همدلی میان نهادهای اجرایی، نظامی و انتظامی این اقدامات محقق شده‌اند.
فرماندار شهرستان نور با اشاره به وسعت ۲۷۵۰ کیلومترمربعی شهرستان و شرایط جغرافیایی آن (جنگل، جلگه و کوهستان) گفت: نور به دلیل پراکندگی جمعیت و حضور خانه‌دومی‌ها با چالش‌های زیرساختی متعددی روبه‌رو است. با این وجود، شهرستان نور رتبه سوم توسعه‌ای استان مازندران را به خود اختصاص داده و با اجرای پروژه‌های متعدد، در مسیر پیشرفت قرار دارد.
نماینده عالی دولت در شهرستان نور اصلاح و ترمیم ۵۰ دهنه پل قدیمی که به دلیل قدمت نیم‌قرنی، دچار آب‌شستگی شده‌اند، بازسازی و بهسازی بیش از ۸۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی، اجرای طرح هادی در ۶۰ روستا با اعتباری بیش از ۶ میلیارد تومان برای هر روستا (بی‌سابقه در استان مازندران)، توسعه مسیر آلشرود چمستان – نور و تأمین روشنایی آن با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان از طریق بخش خصوصی، خیرین و مدیران از جمله اقدامات مهم در حوزه زیرساخت بیان کرد.
فرماندار شهرستان نور با اشاره پیشرفت در حوزه انرژی گفت: اجرای پروژه برق ۶۳/۲۰ کیلوولت بلده با هزینه ۶۰۰ میلیارد تومان که تأمین برق منطقه را تا ۲۰ سال آینده تضمین می‌کند را می‌توان به عنوان یک ابر پروژه نام برد.
وی ادامه داد: گازرسانی به بخش‌های میانبند، مرکزی و بلده توسط ۱۲ پیمانکار در حال اجرا است و تا اواسط سال آینده، گاز این مناطق به بهره‌برداری خواهد رسید.

به نقل از روابط عمومی فرمانداری نور

جدیدترین مطالب